Om os

 

Vandet og naturen omkring Galleri Flintholms virke fra Færgevejen, Svendborg giver inspiration til kunstprojekter.
Et historisk sted, som tidligere husede Danmarks første kvindelige akademiker og læge, Nielsine Nielsen, som aflagde lægeløfte i 1885.

Galleri Flintholm er et dansk kunstgalleri. Galleriet åbnede i 2003, og er et pop-up galleri og online kunstgalleri for moderne kunst. Galleri Flintholm er ejet af grundlægger Litten Gervang.

Galleri Flintholm går ikke de konventionelle veje, når det kommer til at udstille kunst. Vi organiserer pop-up gallerier, fejrer kunst og kunstnere og tilbyder spændende oplevelser og muligheder for kunstsamlere og kunstelskere. Vi er ikke bundet af geografiske grænser og gør en indsats for at vise så meget talent som muligt, og gøre den tilgængelig for så mange mennesker som muligt.

Mission: Kunst giver livet en ekstra dimension, og den vil vi stadigt gerne give videre til andre

Galleri Flintholm formidler og sælger kunst til private, institutioner og virksomheder (salg og udsmykning). I galleriets butik kan kunder erhverve kvalitetskunst. Kunden har altid mulighed for fremvisning af værker inden køb.

Galleriet er kendt for at udstille store navne, her iblandt andet Asger Jorn(DK), Robert Jacobsen(DK), Mogens Balle(DK) og Sam Francis(USA), men dynamikken kommer fra et tæt samarbejde med nulevende kunstnere både veletablerede samt nye unge, talentfulde kunstnere på vej frem bl.a. Kamil Franko(DK) og Frank Paul(D). Derudover arbejder galleriet også sammen med et udvalg af internationale kunstnere som Antonio Valverde(ES), Perry Oliver(USA), Ildefonso Aguilar(ES), Santiago Picatoste(ES), Gunleif Grube(FO), Judit Ström(S) og også danske kunstnere, bl.a. Arne Haugen Sørensen(DK), Annette Wier(DK), Peter Bonde(DK), Leif Sylvester(DK), Uffe Christoffersen(DK), Per Mølgaard(DK), Jasper Sebastian Stürup(DK), Nes Lerpa(DK), Lars Ahlstrand(DK), Per Weiss(DK), Lene Regius(DK), Jørgen Pedersen(DK), Jesper Neergaard(DK, Claus Carstensen(DK) m.fl.

KULTURELLE ARRANGEMENTER
Pop-up udstillinger
Foredragsarrangementer og omvisninger
Kunstmesser
Artist talks om udstillinger og værker
Kunstnerbesøg
Bogproduktioner, artikler og kataloger
Kunstudsmykninger hos private samlere og i virksomheder både i samarbejde med bygherrer og arkitekter samt i konsortier med andre gallerier