Nyheder

Få relevante kunst nyheder på denne side

KIG FORBI GALLERI FLINTHOLM PÅ BRANDTS 13’S ÅRLIGE GALLERIWEEKEND FRA D. 25 – 27 AUGUST

 

Det er en stor glæde at jeg igen i år kan invitere til galleriweekend på Brandts 13 med de allerbedste kunstnere fra mit galleri.
Netop i år har Galleri Flintholm valgt at sætte særligt fokus på den fantastiske færøske maler Gunleif Grube for at hylde ham grundet hans 70-års fødselsdag.

Kom derfor til Artist Talk med kunsteneren og kunsthistorikeren Peter Kær i Galleri Flintholms udstillingsrum fredag kl. 16.00.

Grube er en af de mest markante profiler i dansk samtidskunst. Hans streg er helt unik, og hans univers bliver ved med at overraske og drage mig. Ud over Grube er jeg repræsenteret ved fantastiske og sprudlende værker af Uffe Christoffersen, Leif Sylvester, Jan Sivertsen. Du kan også opleve farveklare keramiske støtter af Nes Lerpa, unika keramik af både Per Weiss, Lene Regius og Bente Brosbøl Hansen og sidste men ikke mindst finurlige skulpturer af Frank Paul.

Der er fri entré hele weekenden til Galleriweekenden på Brandts 13.

Åbningstider: fredag d. 25 fra kl. 10-19, lørdag d. 26 fra kl. 10-17 og søndag d. 27 fra kl. 10-17.

Glæd dig til en kunstnerisk weekend.

Litten Gervang

 

Du finder Brandts 13 på Jernbanegade 13, 5000 Odense C. Åbningstider: Fredag kl. 10-19, lørdag kl. 10-17, søndag kl. 10-17. Officiel åbning fredag den 25. august kl. 14.00. Der er gratis adgang hele weekenden. Inviter vennerne med!

Du kan se vores tidligere kunst arragementer – klik her. Du kan også se vores små video klip klik her

Er du ikke interesseret i nyheder, men bare gerne vil købe nogle malerier, så gå på opdagelse i vores online webshop – klik her