04 aug

Kenn Lending spiller op til Grubes malerier

Kenn Lending spiller op til Grubes malerier
Kenn Lending spiller op til Grubes malerier på Galleri Flintholm
Bluesguitaristen Kenn Lending åbner med levende musik en udstilling af maleren Gunleif Grube på Galleri Flintholm på Sydfyn.

Gunleif Grube har billedet Mr. Blues med på udstillingen, så det er meget passende, at den erfarne musiker Kenn Lending stiller med blå toner og melankoli på guitar og sang.

Ferniseringen foregår lørdag den 22. november, og værkerne kan opleves i Galleri Flintholm til og med søndag 14. december.

Gunleif Grube var en af de allerførste kunstnere i Galleri Flintholm, efter at det åbnede i 2003.

– Derfor er det med stor glæde at konstatere, at Gunleif Grube i mellemtiden er blevet en meget succesfuld kunstner af internationalt format, konstaterer galleriejer Litten Gervang.

Gunleif Grube er en moderne ekspressionist.

– Han har skabt sit helt eget unikke kunstneriske udtryk med sine kraftfulde værker, hvor farven rød er hans foretrukne.

– Han har malet to kæmpestore portrætter af John Lennon og Bob Dylan. Titlen på udstillingen i Galleri Flintholm “Mr. Blues” er inspireret af et maleri, Gunleif Grube har malet, og ikke nok med det, så skrev han en sang sammen med John Guldberg fra popduoen Laid Back, der også hedder Mr. Blues, fortæller Litten Gervang.