03 aug

flyvende lærreder og keramiske skulpturer

REVUE 2014:
1. marts- 27. april 2014:
NES LERPA
Skærmbillede 2015-08-03 kl. 19.54.27

Forestil dig flyvende lærreder, der blafrer i vinden fyldt med klare, stærke farver kombineret med keramiske skulpturer, der står helt stille som vagter. Det bløde, blide, stoflige, abstrakte maleri i meterlange baner højt oppe i samspil med keramikken på jorden. Det er ikke let at beskrive den stemning, der griber en, når man møder Nes Lerpas kunst.
Vi har kendt Nes i mere end 25 år og har altid været fascineret af hans værker, hans energi samt klarheden og kærligheden til farverne. Den røde er lakrød, den blå er ultramarin, den orange er som solen. Tungsind må vige, når først Nes Lerpas kunst folder sig ud.
Til denne udstilling, som Nes Lerpa har arbejdet med det sidste år, indgår nye keramiske skulpturer fra det berømte keramiske værksted San Giogio i Albisola, som Asger Jorn arbejdede med siden 1958. Også den gang var det Giovanni Poggi – San Giogios ejer, der hjalp de kunstneriske ideer gennem de keramiske ovne.

Velkommen til fernisering lørdag den 1. marts kl. 13-17, hvor Nes Lerpa også vil være tilstede.

Jeg læner mig gerne ud og lover, at det bliver en fejende flot udstilling. Efter vinteren vil et møde med Nes Lerpas udstilling være som et skud D-vitaminer.

Åbningstider :
Åbningstider til og med 27. april:
Torsdag 13-17 og lørdag-søndag
Entré 20kr
Velkommen til en stor oplevelse

Litten Gervang
GALLERI FLINTHOLM