23 feb

Annette Wier

Annette WierAnnette Wier.
Produkter til salg fra Annette Wier – KLIK HER

Dansk kunstner, f. 1962. Uddannet kunstmaler og grafiker på Skolen for Brugskunst, Ecóle des Beaux Arts i Frankrig og Det Danske Akademi i Italien. Hun har primært udstillet i Spanien og Danmark og har mange udstillinger bag sig.Annette Wier er ikke en kunstner, der gør tingene halvt. Under projektet ’Glimt’ fra 2012 etablerede hun et samarbejde med fagpersoner inden for så forskellige brancher som astrofysik, filosofi, kunsthistorie og østlig indre videnskab med det formål at udforske sammenhængen mellem lys, bevægelse og rum.

På udstillingen ’Foranderlighed’ fra 2014, som var inspireret af processen ’Glimt’, gik hun videre i sin undersøgelse af begrebet bevægelse og den nødvendige forandring, som en bevægelse fordrer. Her udstillede hun både malerier og en skulptur, der satte fokus på de øjeblikke i vores liv, hvor vi af en eller anden grund har ændret retning, perspektiv eller hvor noget er transformeret i os. Udstillingen var interaktiv, idet publikum blev opfordret til at bidrage med deres personlige fortællinger om, hvad det var, der gjorde at de besluttede sig for at ændre på deres liv. Livet igennem siger man konstant ’ja’ og ’nej’, og disse valg medfører forandringer, muligheder, til- og fravalg.

Annette Wier evner at formidle sin indre verden via et transparent udtryk og formår samtidig at skabe en sjælden tæt kontakt til sit publikum.